29 martie 2024

Dâmboviţa – Proiecte în pericol! Ce semnal trage deputatul Ştefan

www.mariusbuga.ro_images_cstefan2„Consilierii judeţeni al Partidului Naţional Liberal au votat împotriva proiectelor judeţului Dâmboviţa. Sunt proiecte de anvergură pentru municipiul Târgovişte şi pentru judeţul Dâmboviţa. Proiectul cu complexul sportiv, cu stadionul, a primit aviz în CTE la Compania Naţională de Investiţii din subordinea Ministerului Dezvoltării, este un proiect major pentru lumea sportului din judeţul Dâmboviţa.

Drumul de legătură DJ 702E, între Gara Târgovişte Sud şi Centura municipiului Târgovişte, drum care anul trecut a fost scos la licitaţie şi în maxim o lună ar trebui să înceapă lucrările, sediul RAR este o investiţie majoră pentru municipiu şi judeţ care a fost scoasă la licitaţie, proiectul european pentru reabilitarea Şcolii de Cavalerie este de asemenea pus în pericol din cauza votului negativ al votului consilierilor PNL privind transferul de proprietatea al terenului respectiv. Centrul ISU este tot pe acest teren, parcul public de agrement, sediul arhivelor judeţene.

Mai mult, de trei luni de zile suntem în negociere cu un investitor străin care este interesat să construiască un mall în zona respectivă, Consiliul Judeţean să pună la dispoziţie terenul prin concesiune şi investitorul să construiască un mall, a venit şi cu un busines plan, dar stăm în stand-by cu negocierile până nu avem proprietatea definitivă a terenului. Nu în ultimul rând, dacă aleşii PNL nu vor vota proiectul de hotărâre, Consiliul Judeţean Dâmboviţa o să rămână în patrimoniu cu încă 10 apartamente şi părerea mea este că CJD nu are ce să facă cu aceste apartamente.

CJD mai are un bloc la Doiceşti şi nimeni nu este interesat de cumpărarea acelor imobile. Vreau să trag un semnal de alarmă consilierilor judeţeni ai PNL, Partidului Naţional Liberal, conducerii partidului, pentru a intra într-o logică normală de dezvoltare a judeţului Dâmboviţa şi a municipiului Târgovişte. Le aduc aminte că pe 11 decembrie 2016 s-a încheiat campania electorală, PSD a câştigat alegerile şi în Dâmboviţa, şi în România, dar împreună, o spun ca un mesaj de pace, trebuie să facem tot ceea ce trebuie pentru locuitorii judeţului Dâmboviţa, să ducem la bun sfârşit toate proiectele de dezvoltare din municipiul Târgovişte şi din judeţul Dâmboviţa.

Atitudinea consilierilor judeţeni PNL este una iresponsabilă şi nu cred că este nevoie astăzi de o atitudine de genul acesta în judeţul Dâmboviţa”, a declarat deputatul PSD de Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial