28 martie 2024

Dâmboviţa – Pompierii, chemaţi să stingă 12 incendii

carbo1BULETIN INFORMATIV nr.133 – 06.11.2017

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa

în perioada 30 octombrie – 05 noiembrie 2017.

În perioada 30 octombrie – 05 noiembrie 2017, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate să intervină la următoarele evenimente: 12 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, plante furajere etc.), 5 incendii de vegetaţie, 9 acţiuni pentru asigurare zonă, 7 și 3 misiuni pirotehnice.

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate să intervină în această perioadă la 116 cazuri medicale.

* * *

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, următoarele activităţi preventive: 3 controale pe linia prevenirii incendiilor și 3 controale pe linia avizării – autorizării, fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale principale. Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

Totodată, pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă, fiind executate exerciţii de evacuare şi exerciţii de intervenţie cu personalul aflat la locul de muncă.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial