27 aprilie 2024

Dâmboviţa – Ordine şi disciplină în trafic!

rutiInfracțiuni la regimul rutier, reținute în sarcina a trei bărbați

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat este cercetat după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism care avea expirate numerele provizorii de circulație.

De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu față de un bărbat din Vârfuri care a declarat în fals că a pierdut permisul de conducere, acesta fiind reținut de autoritățile italiene.

Pe numele celor trei, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

hoticAcțiune a polițiștilor de la Poliția Municipiului Târgoviște

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În urma acțiunii, polițiștii au constatat 2 infracțiuni, au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale și au reținut 5 permise de conducere.

Valoarea totală a amenzilor este de 20.900 de lei.

Totodată, polițiștii au confiscat 140 de țigarete comercializate ilegal.

De asemenea, polițiștii au identificat principalul bănuit de furtul unor doze de suc de pe o tarabă dintr-un parc din localitate. Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

hotpa4Două infracțiuni și 258 de contravenții constatate, 5 permise de conducere reținute, 7 certificate de înmatriculare retrase sunt câteva din rezultatele obținute de polițiști în urma unei acțiuni derulate pe parcursul a patru ore

Polițiștii rutieri, sprijiniți de efective de la ordine publică, au derulat activități pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație.

În cadrul activităților derulate, polițiștii au constatat 2 infracțiuni și au aplicat 258 de sancțiuni contravenționale, dintre care 48 pentru exces de viteză.

Șase conducători auto au fost depistați în timp ce transportau persoane, fără a deține licențe de traseu.

Unul dintre ei transporta muncitori la locul de muncă, iar ceilalți cinci transportau copii cu dizabilități, la o școală specială din Târgoviște.

Toți au fost sancționați contravențional și s-a dispus măsura suspendării dreptului de utilizare a autovehiculelor.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 110.795 de lei.

De asemenea, polițiștii au reținut 5 permisede conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial