27 aprilie 2024

Dâmbovița – L-au lăsat fără mașină după ce a fost prins în neregulă!

www.mariusbuga.ro_images_lemnePeste 400 de amenzi aplicate, 7 infracțiuni constatate, 10 permise de conducere reținute sunt câteva din rezultatele obținute de polițiștii de ordine publică și rutieră,  în 6 ore de acțiune.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică și cei de la Serviciul Rutier, în colaborare cu formațiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat o acțiune pe raza județului, în vederea creșterii gradului de siguranță a cetățenilor.

În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat 7 infracțiuni, dintre care 5 contra siguranței circulației pe drumurile publice și au aplicat 409 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 58.465 de lei.

Ca măsură complementară, au fost reţinute 10 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au confiscat 3.400 de țigarete, 3.45 m³ de material lemnos și 600 de kilograme de fructe, pentru care nu se dețineau documente justificative de proveniență.

Exemple:

Poliţiştii din Titu, Moreni și Răcari au depistat trei bărbaţi, în timp ce transportau 3.45 m³ de material lemnos cu o autoutilitară şi două atelaje hipo, deşi nu deţineau documente justificative de provenienţă şi transport.

S-a procedat la sancţionarea contravenţională a celor în cauză în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Totodată, s-a procedat la indisponibilizarea autoutilitarei.

De asemenea, doi agenți economici, din Doicești și Petrești, au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, după ce au fost depistați în timp ce dețineau țigarete în vederea comercializării, deși nu posedau documente de proveniență.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial