3 mai 2024

Dâmbovița – INFRACȚIUNI în trafic! Uite peste ce au dat polițiștii

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiInfracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, cercetate de poliţişti

 

Poliţiştii din Titu au oprit pentru control, pe DN 7, în localitate, un autoturism condus de numitul S.F., de 33 de ani, din municipiul Bucureşti.

 

În urma controlului, acesta le-a prezentat poliţiştilor o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulaţie pe drumurile publice.

 

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

 

De asemenea, un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Târgovişte, este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa băuturilor alcoolice”, după ce a fost depistat la volanul autoturismului sub influenţa alcoolului.

 

S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul fiind de 0, 56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial