26 aprilie 2024

Dâmboviţa – Incendii şi situaţii de urgenţă!

www.mariusbuga.ro_images_pompieriÎn săptămâna 27 iunie – 03 iulie 2016, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la următoarele evenimente: 11 incendii (din care 7 au fost incendii de vegetaţie), 7 acţiuni pentru asigurare zonă, 3 acţiuni pentru asistenţă persoane, 4 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (salvare animale) şi 7 acţiuni de evacuare a apei din gospodăriile populaţiei.

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 233 cazuri medicale.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, următoarele activităţi preventive: 6 controale pe linia prevenirii incendiilor şi 4 controale pe linia avizării – autorizării, fiind aplicate 10 sancţiuni contravenţionale principale (în cuantum de 1500 lei). Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

Totodată, pe timpul controalelor au fost desfăşurate activităţi de informare, instruire şi exerciţii de intervenţie cu personalul aflat la locul de muncă.

În data de 30 iunie 2016, în zona Gării din orașul Titu s-a desfăşurat un exerciţiu tactic complex, cu forțe și mijloace în teren, avand ca temă: “Managementul integrat al forțelor de intervenție pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de producerea unui atac terorist”.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial