8 decembrie 2021
Dâmboviţa – Controale în  piețe, târguri, restaurante, terase, baruri şi autobuze

Dâmboviţa – Controale în piețe, târguri, restaurante, terase, baruri şi autobuze

POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI AU INTENSIFICAT ACȚIUNILE PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI DE COVID-19.

La sfârșitul acestei săptămâni, la nivelul județului Dâmbovița, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii împreună cu celelalte instituții cu atribuții pentru menținerea ordinei și liniștii publice, au intensificat acțiunile de informare, precum și de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19.

Forțele de ordine efectuează verificări în zonele unde se formează aglomerări de persoane, piețe, târguri, restaurante, terase, baruri și mijloace de transport persoane, pentru a se asigura că măsurile impuse de autorități sunt cunoscute de către toți cetățenii și sunt respectate.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, de aceea polițiștii dâmbovițeni vor fi permanent la datorie.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea. Reamintim faptul că în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.

sursa – IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial