12 mai 2024
Dâmboviţa – Cei 38 de poliţişti angajaţi din sursă externă au depus JURĂMÂNTUL DE CREDINŢĂ!

Dâmboviţa – Cei 38 de poliţişti angajaţi din sursă externă au depus JURĂMÂNTUL DE CREDINŢĂ!

pol-seCOMUNICAT DE PRESĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

A avut loc ceremonia depunerii jurământului de către agenții de ordine publică, încadrați din sursă externă ori reîncadrați în poliție, în urma concursului promovat în luna mai a acestui an.

Astfel, într-un cadrul festiv, noii colegi, dintre care 37 aflați la debutul meseriei de polițișt și 1 reîncadrat în poliție, au depus jurământul de credință în fața conducereii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și a altor invitați.

Agenții de poliție vor desfășura activități pentru menținerea ordinii și siguranței publice, alături de tutorii profesionali care îi vor îndruma în carieră. Așadar, aceștia vor avea posibilitatea să-și deprindă și să-și consolideze noi cunoștințe teoretice și practice, necesare formării ca polițișt.

Calendarul de activități în care vor fi angrenați și care va culmina cu un examen de absolvire, în urma căruia vor afla dacă rămân polițiști în slujba cetățeanului sau redevin cetățeni cu visul de a deveni polițiști, se termină după 3 luni.

Precizăm că agenții vor dobândi dreptul de a purta armament de serviciu numai după perioada de pregătire intensivă și vor promova examenul de definitivare în carieră.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial