27 aprilie 2024

Dâmbovița – Beți și la volan, combinația care I-A FĂCUT PENALI!

batg2Trei bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii rutieri după ce au fost depistaţi la volanul autoturismelor, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice sau nu posedau persmis de conducere

Poliţiştii târgovişteni au oprit pentru control, pe Bulevardul Libertăţii, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea lui cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, un alt conducător auto, de 45 de ani, din Vişina a fost depistat de poliţiştii găeşteni în timp ce se deplasa pe raza localităţii Petreşti, deşi se afla sub influenţa alcoolului.

Din primele verificări, a rezultat că acesta avea o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celor doi, au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Un tânăr, de 18 ani, este cercetat de poliţiştii din Titu  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost identificat în trafic la volanul unui autovehicul, fără a deţine permis de conducere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial