23 aprilie 2024
Dâmbovițenii, solidari cu sinistrații din Moldova! Primele ajutoare pleacă marți

Dâmbovițenii, solidari cu sinistrații din Moldova! Primele ajutoare pleacă marți

Comunicat de presă

Urmare a catastrofelor prijeluite de inundațiile de mari proporții care au afectat zeci de familii, cu distrugeri impresionante, și urmare a adresei Societății Naționale de Cruce Roșie din România, nr. 965/13.09.2013, Instituția Prefectului Dâmbovița, împreună cu Consiliul Județean Dâmbovița și Crucea Roșie Dâmbovița, a lansat o acțiune de ajutorare a sinistrațiilor din unele zone ale României în special din județul Galați, unde au fost înregistrate și victime omenești.

În acest sens, a fost lansat un APEL UMANITAR DE URGENȚĂ către Arhiepiscopia Târgoviște, către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița și către alte autorități județene și locale în vederea sprijinirii cu ajutoare constând în alimente neperisabile, îmbrăcăminte nouă, lenjerii, apă minerală, materiale de construcții, ciment, cărămidă, cherestea, materiale de uz casnic și gătit, electronice și electrice, materiale de curățenie, etc.

Avem deja sprijinul concret al unor societăți din cadrul Parcului Industrial Moreni, precum și al Primăriei Lungulețu și Primăriei Cândești.

Primul transport cu ajutoare va fi marți, 17 septembrie 2013.

Biroul de presă al Insituției Prefectului

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial