16 mai 2024
Dâmboviţeni pe trei cărări! Alo, băieţii?! Mai puţin cu sticluţa!

Dâmboviţeni pe trei cărări! Alo, băieţii?! Mai puţin cu sticluţa!

În acest week-end, poliţiştii rutieri au avut o prezenţă activă în stradă, acţionând pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză, dar şi de consumul de alcool.

Duminică, 06 ianuarie a.c., poliţiştii au efectuat cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, în cazul unui eveniment rutier produs în următoarele condiţii:

DC., de 25 de ani, din comuna Ulmi,în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 72, în afara localităţii Dumbrava, nu a adaptat viteza de deplasare în curbă, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a numitei C.V., de 19 ani, pasageră în autoturism.

Fiind testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto prezenta o alcoolemie de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, pe D.C 50, în afara comunei Văcăreşti, poliţiştii rutieri au oprit în trafic pentru control un autoturism condus de numitul R.I., de 46 de ani, din localitate, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Totodată, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că susnumitul avea permisul de conducere reţinut.

De asemenea, poliţiştii au depistat în trafic pe numitul T.N., de 34 de ani, din oraşul Titu, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis (art. 86 alin. 1 din OUG 195/2002).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial