8 decembrie 2021

Dâmbovicioara – Fântâni afectate de inundaţii

rascae5În urma precipitațiilor abundente din ultima perioadă, mai multe de fântâni din satul Dâmbovicioara – comuna Braniştea au fost afectate, iar acestea nu mai pot fi folosite pentru alimentarea cu apă potabilă a populaţiei.

În aceste condiţii, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ca în perioada următoare populaţia afectată din localitatea Dâmbovicioara să primească apă potabilă. Această acţiune de transport şi distribuire a apei potabile este condusă şi coordonată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență prin Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa. Transportul apei potabile se face cu o cisternă de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, la distribuirea apei către populaţie, pe lângă jandarmi participând şi cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.

În seara zilei de 10 decembrei 2014, Crucea Roşie Dâmboviţa a distribuit cca. 600 de sticle cu apă plată pentru locuitorii din zona afectată (satul Dâmbovicioara – comuna Braniştea), la această acţiune, alături de voluntarii de la Crucea Roşie, participând şi cadre ale I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial