3 mai 2024
Dâmboviţa – Razie cu DUBLU tăiş!

Dâmboviţa – Razie cu DUBLU tăiş!

Poliţiştii dâmboviţeni au acţionat pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere, a sustragerilor şi transportului ilegal de material lemnos

Poliţiştii dâmboviţeni au organizat şi executat o acţiune pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere, a sustragerilor şi transportului ilegal de material lemnos.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au aplicat 342 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totala a acestora însumând 64 074 lei, din care 318 pentru nerespectarea normelor rutiere şi 12 pentru încălcarea prevederilor legale privind transportul şi comercializarea materialului lemnos.

Totodată au fost constatate 2 infracţiuni, ambele la O.U.G. 195/2002R, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare şi a fost ridicată în vedere confiscării cantitatea de 14,25 metri cubi material lemnos, în valoare de 3 370 lei.

Exemple:

Lucrătorii Secţiei 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti l-au depistat, pe raza comunei Ciocăneşti, pe numitul M.F., de 43 ani, din oraşul Chitila, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere (art. 85 al.1 şi art. 86 al.1 din O.U.G. 195/2002R).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial