26 aprilie 2024
Dâmboviţa – “Vom face ordine în transportul public de persoane”

Dâmboviţa – “Vom face ordine în transportul public de persoane”

“Aspectele semnalate de cetăţeni vizavi de transportul public sunt reale.

Se fac nişte abuzuri inimaginabile pe zona de transport.

A început o acţiune de control, Consiliul Judeţean, prin direcţia de specialitate, împreună cu Poliţia şi cu alte instituţii care au atribuţii pe zona aceasta.

Ca şi mod de conduită, primul control este unul de informare şi de sancţiune cu avertismente, nu pe bani, al doilea control, care va fi săptămâna viitoare, pentru că am să-i controlez în fiecare săptămână, se va lăsa cu amenzi pentru cei care nu înţeleg să respecte călătorul.

Pe mine mă interesează să aibă capacitatea licitată a autovehiculului, dacă scrie 24 de locuri nu poate veni cu microbuz de 15 locuri, să respecte orarul de transport, să aibă cauciucuri de iarnă acum, pentru că am auzit că unii nu au cauciucuri de iarnă şi când aud că e control opresc în câmp, lasă oamenii jos şi cheamă alt autobuz, care vine peste o oră.

Aşa ceva se întâmplă în transportul public din Dâmboviţa şi trebuie să luăm măsuri.

De asemenea, mă interesează dacă şoferul este tuns, bărbierit, curat, îngrijit, dacă are conduita corespunzătoare, dacă autobuzul este curat în interior, dacă le pune manelele oamenilor şi le sparge capul de la Lucieni până la Târgovişte şi aşa mai departe.

Deci, vom face ordine în transportul public de persoane.

Facem şi precizarea că licitaţiile au avut loc în urmă cu vreo 4 ani, că în luna martie vor fi probabil licitaţii pentru atribuirea de trasee şi pentru cine nu se conformează vom găsi soluţii să-l scoatem din sistem.

Eu nu vreau să scot pe nimeni, din contră, mă interesează ca firmele din Dâmboviţa să lucreze, dar în acelaşi timp să-şi facă şi treaba aşa cum scrie în Caietul de sarcini”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial