3 mai 2024
Dâmboviţa – Proiecte importante aşteaptă finanţare europeană

Dâmboviţa – Proiecte importante aşteaptă finanţare europeană

„Toate sumele obţinute din economii, în special din economii din licitaţii, trebuie să le punem la bătaie pentru a avea timp şi cei care vor semna contracte de finanţare să deruleze proiectele până la jumătatea anului 2015.

Dacă acest lucru se va întâmpla, vă dau câteva exemple de proiecte care vor putea obţine finanţare in judeţul Dâmboviţa.

Este vorba despre încă două şcoli de la Tărtăşeşti (Şcoala Nr. 2 Bâldana şi Şcoala Gulia), apoi comuna Mătăsaru (Şcoala Generală Poroinica), şi un proiect destul de mare, rămâne de văzut dacă vom identifica într-adevăr toată suma, Universitatea «Valahia» din Târgovişte, care şi ea este pe lista de rezerve.

Dacă vom obţine bani din economii există posibilitatea de a finanţa şi acest proiect, un proiect de 25 milioane lei, din care 19 milioane nerambursabili.

Să sperăm că vom găsi înţelegere, vom găsi toate instrumentele, astfel încât să reducem din bugetele proiectelor în derulare cu sumele care prisosesc acolo ca să le putem pune din nou în joc”, spune Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial