28 aprilie 2024
Dâmboviţa – Infractori şi infracţiuni!

Dâmboviţa – Infractori şi infracţiuni!

4 bărbaţi au fost surprinşi în flagrant de poliţişti, în timp ce încercau să sustragă componente metalice de la o sondă petrolieră

În ziua de 05 iunie 2012, lucrătorii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte au surprins în flagrant pe numiţii D.I., de 37 de ani, Z.C., de 31 de ani, L.N., de 41 de ani şi A.G., de 43 de ani, toţi din localitatea Doiceşti, în timp ce încercau să sustragă componente metalice de la o sondă petrolieră. În momentul depistării, cei patru au încercat să fugă, dintre aceştia numai numitul D.I., fiind prins. În cazul celorlalte trei persoane, poliţiştii continuă activităţile de căutare. Pe numele celor patru, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

• Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a trei persoane care în perioada 02-03 iunie 2012 au sustras din locuinţe situate în Cândeşti şi Malu cu Flori, mai multe bunuri

Lucrătorii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti au identificat autorii în cazul a două fapte de furt comise pe raza localităţilor Cândeşti şi Malu cu Flori, în persoana numiţilor B.R., de 18 ani, M.A., de 15 ani, ambii din comuna Malu cu Flori şi H.R., de 19 ani din comuna Cândeşti. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cei trei au pătruns în două locuinţe în perioada 02-03 iunie 2012, de unde au sustras mai multe bunuri. Cei trei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, întreg prejudiciul fiind recuperat şi restituit părţilor vătămate.

Un bărbat a fost arestat de poliţişti în urma unei acţiuni pe linie de mandate-urmăriţi

Ieri, 05 iunie a.c., lucrătorii Poliţiei Oraşului Pucioasa au organizat o acţiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii, ocazie cu care a fost depistat numitul A.G., de 44 de ani, din localitatea Bezdead, pe numele căruia Tribunalul Dâmboviţa emisese mandat de executare a pedepsei închisorii , având de executat 2 ani şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. Cel în cauză au fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial