2 mai 2024
Dâmboviţa – Indivizi extrem de PERICULOŞI, arestaţi preventiv!

Dâmboviţa – Indivizi extrem de PERICULOŞI, arestaţi preventiv!

8 persoane au fost reţinute de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi Poliţiei Oraşului Găeşti pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu şi distrugere

Lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte au identificat autorul în cazul unui furt din autoturism, în persoana numitului S.F., de 28 de ani, din municipiu, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 2500 lei.

Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi fiind prezentat instanţei de judecată, pe numele său s-a emis mandat de arestare peventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

• Alţi 4 bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, după ce au pătruns fără drept în locuinţa numitului Ş.N., din municipiul Târgovişte, adresându-i ameninţări cu acte de violenţă şi provocând distrugeri.

Fiind prezentaţi instanţei de judecată, pe numele acestora s-au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, violare de domiciliu şi distrugere.

• Totodată, lucrătorii Poliţiei Oraşului Găeşti au surprins în flagrant 3 persoane în timp ce sustrăgeau cablu telefonic de pe raza localităţii Ulieşti.

Poliţiştii au procedat la identificarea acestora în persoana numiţilor M.L., de 25 de ani, M.M., de 20 de ani şi C.V., de 25 de ani, toţi din comuna Ulieşti, fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cei trei au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial