20 aprilie 2024
Dâmboviţa – Incendii lângă A1

Dâmboviţa – Incendii lângă A1

În acest sfârşit de săptămână, echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• În această perioadă, pompierii dâmboviţeni au intervenit la 2(două) incendii de vegetaţie, în care au ars cca. 0,6 hectare de vegetaţie uscată, astfel:

 Detaşamentul Găeşti (com.Petreşti/A1-km68 – 1000mp);  Garda Potlogi (com.Corbii Mari/A1-km52 – 5000mp); Circulaţia rutieră pe autostrada A1 nu a fost afectată.

• Luni – 22 octombrie, la ora 05:59, pompierii de la Detaşamentul Găeşti au intervenit pe DN-72, pe raza comunei Dragodana, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Din cercetătile efectuate, se pare că un scurtcircuit electric provocat de un conductor electric neizolat corespunzător a condus la producerea incendiului, în care au ars elementele combustibile din componenţa autoturismului; • Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 21 de solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, dureri lombare şi abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial