28 aprilie 2024
Dâmboviţa: Au crezut că merge şi aşa, dar le-au venit de hac oamenii legii!

Dâmboviţa: Au crezut că merge şi aşa, dar le-au venit de hac oamenii legii!

Conducători de mopede neînregistrate, depistaţi de poliţiştii rutieri !

În data de 17 mai 2013, poliţiştii rutieri au oprit în trafic pentru control un moped, neînregistrat, condus de numitul D.M., de 21 de ani, din Răcari.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, în jurul orelor 17:30, pe DN 72, poliţiştii l-au depistat pe numitul S.B., de 39 de ani, din comuna Dragodana, în timp ce conducea un moped neînregistrat şi fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele celor doi bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. şi ped. de art.85 alin1 şi art. 86 alin1 din OUG 195/2002.

Şapte persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat

În data de 17 mai a.c., pe raza comunei Buciumeni, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Fieni au surprins în flagrant şapte persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 46 de ani, în timp ce tăiau cu un ferăstrău mecanic, adaptat pentru secţionarea de metale, un stâlp metalic de semnalizare a căii ferate.
Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.
Conducătorii auto, în atenţia poliţiştilor rutieri !
Ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de numita T.M., de 40 de ani, din comuna Sălcioara.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că susnumita avea suspendat dreptul de conducere pe drumurile publice în perioada 15.04-13.06 2013.
Pe numele femeii, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped de art. 86 alin 2 din OUG195/2002.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial