26 aprilie 2024
Curajoşi, NU glumă! Băieţii ăştia doi furau sub nasul jandarmilor de la Ochiuri!

Curajoşi, NU glumă! Băieţii ăştia doi furau sub nasul jandarmilor de la Ochiuri!

Doi bărbaţi care înceracau să sustragă o conducă metalică de pe raza localităţii Gura Ocniţei, sat Ochiuri au fost depistaţi de către jandarmii dâmboviţeni

O patrulă din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa aflată în servicial de supraveghere şi ordine publică la C.P.P.C.J. Ochiuri, a observat la aproximativ 10 metri de zona împădurită două persoane care încercau să secţioneze o ţeavă aparţinând unei societăţi comerciale. În urma aplicării măsurilor legale şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie s-a stabilit că Ion Z. în vârstă de 21 ani şi Ionică D. în vârstă de 22 ani, după ce au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 30 metri, au tăiat cu ajutorul unor bomfaiere o bucată de teavă metalică care era utilizată pentru transportul de gaze de la sondele din zonă la parcul Ochuri.

*** Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial