lun. sept. 16th, 2024

Municipiul Târgovişte îşi respectă şi răsplăteşte seniorii.

43 de cupluri de aur din Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti au primit diplome şi premii din partea administraţiei locale, pentru modelul de viaţă oferit tinerilor.

“Recunosc, este unul dintre momentele mele preferate și mă consider privilegiat să închin un pahar în dreptul acestor oameni extraordinari.

Cuplurile de aur ale Cetății sunt ecusonul înțelepciunii, iubirii, tăriei de caracter pentru orice comunitate.

Modele de viață, care au reușit să păstreze la fel de puternic simbolul căsniciei, trecând, poate, peste orgolii, greutăți.

Mă înclin în fața lor🙏“, a spus Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgovişte.

„Ne bucurăm să fim gazda unui eveniment deosebit. Este unul dintre cele mai îndrăgite evenimente. Cred că este a 10 oară când, în calitate de primar, mă aflu în fața cuplurilor care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie și, de fiecare dată, mă încearcă un sentiment de admirație și de respect. Sunt adevărate modele pentru noi pentru că au știut să treacă împreună prin toate greutățile vieții. Sunt cei către care noi ne uităm cu admirație.

Recunosc, este unul dintre momentele mele preferate și mă consider privilegiat să închin un pahar în dreptul acestor oameni extraordinari. Cuplurile de aur ale Cetății sunt ecusonul înțelepciunii, iubirii, tăriei de caracter pentru orice comunitate. Modele de viață, care au reușit să păstreze la fel de puternic simbolul căsniciei, trecând, poate, peste orgolii, greutăți.

Mă înclin în fața lor!”, a mai spus primarul.