28 martie 2024
Cupa Jandarmeriei la Fotbal – Echipa ISU, învingătoare

Cupa Jandarmeriei la Fotbal – Echipa ISU, învingătoare

Echipa I.S.U.  Dâmbovi_aCUPA  JANDARMERIEI  LA   FOTBAL,  ÎN  SALĂ – EDIŢIA  2015

 

În perioada 16 martie-27 martie a.c. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a organizat Cupa Jandarmeriei la Fotbal, în sală”, ediţia 2015.

Patru dintre cele şase echipe, reprezentate prin Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Unitatea Militară 02492 Târgovişte (M.Ap.N.), Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Primăria Municipiului Târgovişte, care au ajuns în semifinalele şi finala „Cupei Jandarmeriei la Fotbal, în sală”, s-au întrecut în Sala de sport a Şcolii „Prof. Paul Bănică” din municipiul Târgovişte, în zilele de 26 şi 27 martie a.c., pentru adjudecarea trofeului.

În semifinale s-au calificat echipele reprezentând Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa – Unitatea Militară 02492 Târgovişte, precum şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa – Consiliul Judeţean Dâmboviţa. După desfăşurarea meciurilor din această etapă a competiţiei au fost stabilite finalistele. Astfel, în finală s-au întâlnit echipele reprezentând Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţa Dâmboviţa. Câştigătoarea acestui meci şi a trofeului a fost echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa care a învins echipa adversă cu scorul de 3-2.

În urma desfăşurării acestei competiţii sportive locul al treilea a revenit echipei reprezentate de Unitatea Militară 02492 Târgovişte.

Premiile vor fi înmânate câştigătorilor de către Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, col. Costel Gavrilă, în cadrul şedinţei festive ce se va desfăşura în cinstea Zilei Jandarmeriei Române.

Competiţia s-a înscris în cadrul acţiunilor dedicate sărbătoririi a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei  Române (3 aprilie 1850) şi a fost organizată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa. La buna organizare a competiţiei au contribuit Asociaţia F.S.P. „Grigore Alexandru Ghica” – Filiala Dâmboviţa.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial