3 mai 2024
CUMPLIT! Trei tineri din Dâmboviţa au murit pe Valea Prahovei! Maşina lor a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR

CUMPLIT! Trei tineri din Dâmboviţa au murit pe Valea Prahovei! Maşina lor a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR

Grav accident de circulatie, azi-noapte, pe Valea Prahovei.

Trei tineri din Dambovita si-au pierdut viata, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a izbit cu putere de un TIR.

Soferul autotrenului, un cetatean turc, a incercat sa evite coliziunea insa nu a mai avut timp sa faca nimic.

Impactul a fost atat de puternic incat pompierii s-au chinuit minute in sir pana au reusit sa scoata trupurile neinsufletite din masina.

Cei trei tineri erau intr-o masina si mergeau spre Ploiesti. Insa intr-o curba, chiar la iesirea din statiunea Sinaia, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit puternic de un TIR.

Conducatorul autotrenului, care circula din sens opus, isi aminteste cu groaza acel moment tragic.

“Eu mergeam inspre Brasov. Masina asta a venit si m-am trezit cu ea in fata. N-ati mai avut timp sa franati? Am franat si am tras dreapta dar e bariera acolo si apa”, povestea soferul.

Medicii de la ambulanta au sosit intr-un suflet la locul accidentului, insa din pacate nu au mai putut face nimic pentru a salva vietile celor trei tineri cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani.

“La fata locului am gasit trei persoane incarcerate. Doi barbati si o femeie, toti trei decedati. Leziuni incompatibile cu viata”, a declarat dr. Adriana Nicolescu, din cadrul Serviciului de Ambulanta Sinaia.

Politistii au facut cercetarea la fata locului si au tras deja primele concluzii.

“Pe DN1, la km 117 plus patru sute de metri, un autoturism care se deplasa din directia Sinaia catre Ploiesti, in curba, a intrat pe contrasens intrand in coleziune cu un autotir care circula regulamentar din sens invers. In urma accidentului au rezultat trei persoane decedate”, a precizat comisarul sef Stefan Crivat, seful Serviciului Rutier Prahova.

Din cauza accidentului circulatia rutiera a fost ingreunata in zona statiunii Sinaia, iar traficul s-a desfasurat timp de doua ore alternativ, numai pe un singur sens.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial