vin. sept. 20th, 2024

O femeie în vârstă de 76 de ani și-a pierdut viața, în această după-amiază, într-un accident de circulație produs în centrul municipiului Târgoviște.

Aceasta era pasageră într-un autobuz. La un moment dat, șoferul autobuzului ar fi frânat brusc, din cauza unui alt șofer care ar fi vrut să schimbe direcția de mers fără să se asigure, susțin polițiștii.

Din păcate, pasagera, de 76 de ani, nu a mai supraviețuit, iar alte două femei aflate în autobuz, de 71 și 72 de ani, au fost rănite și transportate la spital.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanță. Salvatorii au încercat să o resusciteze pe femeia de 76 de ani, dar manevrele au fost zadarnice.

”În această după-amiază, 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Cercetările preliminare indică faptul că un bărbat, de 60 de ani, din comuna Văleni-Dâmbovița, în timp ce ar fi condus un autobuz pe bulevardul Mircea cel Bătrân, în Târgoviște, pentru a evita o coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 63 de ani, care ar fi încercat să schimbe direcția de deplasare, ar fi frânat brusc, moment în care, din nefericire, o femeie, de 76 de ani, a decedat, iar alte două pasagere, de 71 și 72 de ani, din autobuz au fost rănite.

Cele două victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii accidentului rutier.”, a menționat poliția.