20 aprilie 2024

Cum explică oficialii Primăriei Titu schimbarea din funcţie a viceprimarului Vlad Oprea!

www.mariusbuga.ro_images_ptituComunicatul Consiliului Local Titu privind schimbarea viceprimarului orasului Titu

Astazi, 30.04.2015, a avut loc sedinta ordinara de lucru a Consiliului Local Titu, sedinta care a avut inscris pe ordinea de zi si proiectul de hotarire privind schimbarea viceprimarului orasului Titu, domnul Oprea Vlad, proiect de hotarire care a fost adoptat cu 15 voturi “pentru”, 2 voturi “impotriva”.

Hotarârea adoptata de Consiliul Local Titu reprezinta actul de vointa al reprezentantilor alesi de dumneavoastra in urma alegerilor locale din iunie 2012.

Pentru solutionarea deplina ,in interesul colectivitatii locale , a treburilor publice s-a apreciat necesar luarea masurii de schimbare a viceprimarului Vlad Oprea. Trebuie inteles ca nu vorbim de un om, vorbim de o demnitate publica functia de viceprimar al unui oras, functie care obliga la responsabilitati multiple :seriozitate, spirit de echipa si o conduita adecvata.

In acceptiunea Consiliului Local Titu interesul colectivitatii locale primeaza interesului politic, iar, pentru autoritatea publica locala Titu prioritar este indeplinirea programului asumat si satisfacerea interesului general. Intr-o comunitate ca a noastra schimbarea viceprimarului trebuie privita ca o evolutie normala, democratica, fara razbunari politice sau interese personale.

Hotarirea Consiliului Local Titu de schimbare a viceprimarului orasului Titu , dl.Oprea Vlad, va avea consecintele crearii unui climat favorabil , atit in interiorul aparatului de specialitate al primarului orasului Titu, cit si in relatia cu institutiile, cu cetatenii.

Avem convingerea ca schimbarea viceprimarului orasului Titu reprezinta o libertate absoluta a Consiliului Local Titu, libertate pe care legiuitorul a acordat-o, astfel incit sa fie inlaturata banuiala unui eventual abuz de putere.

Actiunile denigratoare prezente si eventual viitoare sunt nereale, subiective si nu fac decit sa contribuie la crearea unui climat de neincredere in Primarul orasului Titu si Consiliul Local Titu precum si la o grava dezinformare a opiniei publice .

Este adevarat ca orasul Titu, in perioada parcursa a acestui mandat, a cunoscut multe realizari, realizari posibile datorita unei coordonari responsabila din partea Primarului Orasului Titu , sustinut de aparatul sau de specialitate si alaturi de Consiliul Local Titu. Aceste realizari nu pot fi atribuite unei singure persoane, dl.Vlad Oprea, persoana care si-a asumat toate meritele denaturind adevarul, cu orice ocazie.

Primarul orasului Titu, Consiliul Local al orasului Titu asigura si pe aceasta cale ca vor da curs tuturor activitatilor care vor conduce la realizarea obiectivelor din programele asumate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial