vin. sept. 13th, 2024

Cu o alcoolemie de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, un șofer a scăpat volanul de sub control și a intrat cu mașina într-un gard.

S-a întâmplat, seara trecută, pe raza comunei Brezoaele.

”În cursul serii trecute, în jurul orei 23:40, polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, de 67 de ani, cu privire la faptul că un autoturism ar fi răsturnat pe raza comunei Brezoaele.

În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 34 de ani, din București, în timp ce ar fi condus un autoturism pe raza comunei Brezoaele, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat într-un gard.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice, fiind indicat un rezultat cu valoarea de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice, iar cercetările cu privire la împrejurările producerii evenimentului sunt continuate”, arată poliția.