26 aprilie 2024
CRUZIME! Şi-a bătut fratele până la moarte! Vara trecută îşi omorâse cu SĂLBĂTICIE calul! VEZI DECLARAŢIILE DE LA FAŢA LOCULUI!

CRUZIME! Şi-a bătut fratele până la moarte! Vara trecută îşi omorâse cu SĂLBĂTICIE calul! VEZI DECLARAŢIILE DE LA FAŢA LOCULUI!

Dupa ce vara trecuta si-a lovit cu salbaticie calul pana l-a omorat, acum si-a batut fratele pana la moarte! Este cruzimea de care a dat dovada un barbat de 41 de ani, din comuna Bilciuresti. Scos din minti ca fratele sau i-a furat cateva pasari si niste sape si tarnacoape, individul s-a napustit asupra lui si l-a spnopit in bataie. Ranitul a fost dus cu ambulanta la spital unde cateva ore mai tarziu avea sa-si gaseasca sfarsitul. Nu e de mirare, spun vecinii, ca barbatul a ajuns acum la crima de om. Scandalul a avut loc duminica seara. Atunci ar fi observat ca de pe batatura ii lipsesc mai multe bunuri. L-a banuit imediat pe fratele sau, impreuna cu care locuia. “Mi-a furat pasari, niste d-astea agricole – sape, tarnacoape. A recunoscut ca le-a furat? Decat de niste sape. Ati vrut sa va omorati fratele? Nu”, a declarat in exclusivitate pentru sock.ro si Pro TV Victor Lixandru. Pe numele lui politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala grava. Daca va fi gasit vinovat risca intre 2 si 7 ani de inchisoare.


15 Iunie 2010: BARBARIE! Şi-a omorât calul în bătaie! Era supărat că animalul nu-l asculta…

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial