4 mai 2024
Cristi Stan îl acuză pe primarul Boriga de MINCIUNĂ DUSĂ LA EXTREM!

Cristi Stan îl acuză pe primarul Boriga de MINCIUNĂ DUSĂ LA EXTREM!

COMUNICAT DE PRESĂ

Primarul Boriga și PDL – între incompetență și iresponsabilitate

În legătură cu acuzațiile lansate joi de către primarul PDL al municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga, aducem următoarele precizări:

 Aveam dovezi suficiente cu privire la tupeul domnului Boriga și fără episodul de joi. Tot ce lipsea din tabloul acestui personaj politic era minciuna dusă la extrem, proferată cu seninătatea unui iresponsabil.

 Târgoviștea nu este blocată de USL. Singurul lucru care s-a schimbat după alegerile din 10 iunie este acela că domnul Boriga și echipa lui de clienți fideli nu-și mai pot face de cap în bugetul municipiului fără minima decență de a da explicații cu privire la cheltuielile angajate.

 În același timp, îi înțelegem primarului accesele de furie cu privire la înființarea de către USL a mai multor comisii de analiză și verificare la nivelul Consiliului Local Municipal. Având în vedere ce s-a întâmplat în mandatul trecut sub patronajul PDL, domnul Boriga are toate motivele să fie îngrijorat.

 Acuzațiile aduse Uniunii Social Liberale pe marginea proiectelor întârziate ale municipalității dezvăluie în toată urâciunea ei lipsa de argumente a unui primar care își acoperă neputinţa cu înjurături la adresa adversarilor. Este exemplificarea fidelă a amatorismului cu care acest individ și partidul lui au condus administrația municipală.

 Atât Reabilitarea drumului de centură, cât și Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, ambele esențiale pentru dezvoltarea infrastructurii municipalității, sunt proiecte cu întârzieri nepermise în derulare. Întreaga responsabilitate a gestionării defectuoase o poartă domnul Boriga și echipa din jurul său. Ce vină are Uniunea Social Liberală că, în urma unei licitații cu grave probleme, proiectul drumului de centură a primit o corecție de 25%?! Ce vină are Uniunea Social Liberală că firma care a câștigat licitația face parte din clientela Robertei Anastase?! Ce vină are Uniunea Social Liberală că proiectul nu s-a realizat decât într-o proporție de 25%, ajungându-se la rezilierea contractului?! Ce vină are Uniunea Social Liberală că, de doi ani de zile de când s-a semnat contractul de finanțare pentru PIDU, nici până astăzi lucrările de execuție nu au demarat?! Ce vină poartă Uniunea Social Liberală pentru faptul că domnul Boriga, dirijat de clientela de interese care-i asigură „spatele”, este, în egală măsură, mincinos și iresponsabil?!

 Respingem categoric orice încercare din partea PDL și a reprezentanților acestui partid de a umple cu minciuni groapa de incompetență în care s-au scăldat până acum. Și le atragem atenția tuturor celor care au impresia că pot continua la nesfârșit cu tentativele de manipulare, că-și vor primi mai curând decât se așteaptă lecția acestor ieftine tertipuri!

PSD Târgoviște

Președinte CRISTIAN STAN

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial