Dum. sept. 8th, 2024

PERCHEZIŢIE LA UN MAGAZIN CARE FUNCŢIONA ILEGAL PE RAZA COMUNEI CREVEDIA

În urma controlului, poliţiştii au depistat ţigarete şi băuturi spirtoase fără documente legale de provenienţă, precum şi mai multe bunuri alimentare şi nealimentare

Pentru probarea activităţii infracţionale a numitei M.L., de 37 de ani, din comuna Crevedia, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari şi Secţiei nr. 12 Poliţie Tărtăşeşti au organizat şi executat o percheziţie la domiciliul acesteia.

Cu această ocazie, s-a constatat că într-o anexă a gospodăriei, numita M.L a amenajat un magazin care funcţiona ilegal, nefiind înregistrat la Registrul Comerţului, în care se ofereau spre vânzare diferite produse alimentare şi nealimentare.

Totodată, poliţiştii au depistat 188 de ţigarete aflate în pachete netimbrate, cantitatea de 17 litri de băuturi spirtoase precum şi mai multe produse alimentare şi nealimentare, acestea fiind ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializare pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.