6 mai 2024
Creștinul, acasă și în biserică

Creștinul, acasă și în biserică

rsz_stoian_2 În cadrul parteneriatului dintre Biserică și Școală, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, Pc. Pr. Gabriel Furtună, de la Parohia Sf. Nicolae-Simuleasa din Târgoviște, a desfășurat, împreună cu doamna Vasilica Movileanu, profesor de Religie, activitatea catehetică comună, la clasa a V-a de la Școala Gimnazială Mihai Viteazu, intitulată Creștinul acasă și în biserică.

Parte a parteneriatului dintre parohia și școala mai sus menționate, această activitate a avut ca obiectiv aprofundarea unor noțiuni catehetice necesare unei educații creștine complete elevilor și consolidarea unor deprinderi religioase.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

În cadrul Parteneriatului dintre Biserică și Școală, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, la Parohia Finta a avut loc o activitate educațională cu titlul “Sfânta Scriptură, importanța și împărțirea ei”, ce s-a desfășurat la Școala Gimnazială Finta. La această activitate, ce a avut în vedere catehizarea elevilor cu privire la Sfânta Scriptură, desfășurată sub coordonarea Pc. Pr. Florin Calin si Pc. Pr. Badaran Ionut, au participat elevii de la clasele VI- VII, împreună cu profesorii lor.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial