24 aprilie 2024

COŞMAR! Răpită şi abuzată sexual timp de trei zile! Drama trăită de o tânără de 17 ani într-o casă din Dâmboviţa! VIDEO

rapitaRapita, batuta si violata. Este experienta traumatizanta pe care o tanara de 17 ani din Dambovita sustine ca a trait-o zilele trecute.

Fata povesteste ca un consatean in varsta de 21 de ani ar fi luat-o cu forta de pe drum si a dus-o la el acasa unde, vreme de patru zile, ar fi chinuit-o ingrozitor.

Martore ale oribilelor fapte ar fi fost chiar rudele agresorului care ar fi vrut sa obtina bani de pe urma tinerei sechestrate. Scapata cu greu din casa ororilor, fata a reclamat totul la politie.

Victima il cunostea din vedere pe agresor, dar spune ca nu si-a inchipuit ca ar fi in stare sa faca rau cuiva.

Tanara povesteste ca se inserase cand se intorcea de la o prietena catre casa. Acolo, individul a asteptat-o, a luat-o cu forta, a urcat-o intr-o masina si a dus-o la el acasa. Timp de patru nopti ar fi chinuit-o incontinuu.

rapita2M-a batut, m-a tinut sechestrata, mi-a taiat hainele”, a povestit victima.

Norocul fetei a fost ca, la un moment dat, a apucat sa puna mana pe un telefon mobil si sa isi sune rudele.

“Ne-am dat seama ca e ceva in neregula dupa voce, cand a zis ca trebuie sa vina acasa neaparat mi-am dat seama ca e ceva in neregula. A fost batuta, tunsa”, a povestit  fratele victimei.

Mama victimei: “Mainile vinete, umflate, tunsa, zgariata. Tot o batea si ii spunea ca trebuie sa faca bani“.

Suspectul recunoaste ca a tinut fata la el patru nopti la rand, dar spune ca nu i-a facut nimic rau. E dispus sa faca o intelegere cu rudele victimei ca sa nu mai ajunga pe mana justitiei.

rapita1“Poate ajungem la intelegere, ceva… La mine cum a venit asa a plecat. Zice-ti-mi cat vreti, ce vreti si poate ajungem la o intelgere, daca nu, aia e“, a spus suspectul.

Tanarul este cercetat pentru viol, sechestrare si amenintare. Rudele care locuiesc in casa unde a fost tinuita fata cu forta sunt si ele audiate si nu este exclus sa fie acuzate de complicitate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial