21 mai 2024
Control cu final neaşteptat, pe o stradă din Târgovişte

Control cu final neaşteptat, pe o stradă din Târgovişte

Cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit pentru control, pe raza municipiului, pe strada George Cair, un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din localitate. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În plus, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul respectiv nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările au fost continuate de către polițiști, sub coordonarea unui procuror de la parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, iar ulterior a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Bărbatul a fost prezentat magistraților, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În cauză, cercetărilor continuă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

sursa: Poliţia Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial