17 mai 2024
Controale pe șoselele din Dâmbovița

Controale pe șoselele din Dâmbovița

Surprinși la volanul unor autovehicule sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat pe strada Colonel Dumitru Băltărețu, din Târgoviște, un bărbat de 37 de ani, din localitate, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot pe parcursul zilei trecute, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au surprins,  pe raza localităților Găești și Cobia, doi bărbați de 48 și 59 de ani, din Pitești, respectiv comuna Cobia, în timp ce ar fi condus autoturisme, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, șoferii au prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,49 mg/l, respectiv 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial