vin. oct. 18th, 2024

”La data de 13 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au depistat un tânăr de 22 de ani, din județul Neamț, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe strada 13 Decembrie din localitate, deși ar fi consumat băuturi alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicat un rezultat cu valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice, cercetările fiind continuate.

De asemenea, în cursul serii trecute, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au identificat, pe DN1A, pe raza localității, un bărbat de 38 de ani, care ar fi condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării efectuate în acest sens, a fost indicat un rezultat cu valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice. Și în acest caz, polițiștii continuă cercetările pentru dispunerea măsurilor prevăzute de lege”, a precizat IPJ Dâmbovița.