9 mai 2024

Controale în trafic, la Fieni! Ce au descoperit poliţiştii

difieni1Acțiune a polițiștilor din Fieni

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au acționat pentru depistarea și sancționarea actelor de comerț ilicit și a abaterilor comise de participanții la traficul rutier.

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 60 de sancțiuni contravenționale, dintre care 11 la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și 49 pentru încălcarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, 32 de conducători auto au fost amnedați petru viteză excesivă și 10 bicicliști, pietoni și căruțași pentru abaterile comise.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 16.710 lei.

Totodată, au fost confiscate 400 de kilograme legume și 2000 de franzele pentru care nu existau documente justificative de proveniență.

Depistat în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat

În ziua de 06 februarie 2017, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, din județul Prahova.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul nu era înmatriculat.

Pe numele șoferului, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Bănuiți de furturi din societăți comerciale, arestați preventiv

Instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celor trei bărbați bănuți de furturi din societăți comerciale, fapte comise în perioada ianuarie-februarie 2017.

Cei în cauză au fost depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița.

Acțiune a polițiștilor de la Serviciul Rutier

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dâmbovița au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum.

În cursul lunii ianuarie 2017, viteza, cu cele două forme, a determinat producerea a 39% dintre accidentele rutiere.

În cadrul acțiunilor, polițiștii au constatat 5 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și au aplicat 78 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 27.250 de lei.

Polițiștii au reținut 7 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

Un bărbat din Sălcioara a fost sancționat contravențional după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism cu viteză excesivă, depăsind limita legală cu peste 50 de km/h.

Totodată, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial