3 mai 2024
Controale în trafic şi la hoţii de fier

Controale în trafic şi la hoţii de fier

Poliţiştii rutieri dâmboviţeni au acţionat pe raza municipiului Târgovişte pe linia verificării stării tehnice a autovehiculelor şi nerespectării regulilor rutiere privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier în colaborare cu lucrătorii R.A.R. Dâmboviţa au organizat şi executat o acţiune preventivă, pe raza municipiului Târgovişte pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor şi nerespectarea regulilor rutiere privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor care au acest drept.

În cadrul acestei acţiuni au fost oprite în trafic pentru control 309 autovehicule, fiind aplicate 105 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 29 000 de lei. Totodată ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au reţinut 20 de permise de conducere şi retras 8 certificate de înmatriculare.

• În urma unei acţiuni pe linia sustragerilor de materiale feroase pe raza comunelor Ocniţa şi Gura ocniţei, mai multe persoane au fost depistate deţinând diferite cantităţi de material feros, fără documente legale de provenienţă

Lucrătorii Poliţiei Municipiului Moreni au executat o acţiune pe linia sustragerilor de material feros, ocazie cu cae a fost depistată numita A.M., care deţinea 2,2 tone de material feros, fără documente justificative.

Totodată, au fost depistaţi numiţii C.A., de 19 ani, H.V., de 23 de ani, A.M., de 35 de ani, T.C., de 20 de ani, în timp ce transportau într-un atelaj hipo cantitatea de 800 de kilograme material feros, sub forma unor conducte dezafectate, fără a deţine documente legale.

S-a luat măsura ridicării în vederea confiscării materialului lemnos, cercetările fiind continuate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial