24 aprilie 2024
Controale în gara din Târgovişte

Controale în gara din Târgovişte

COMUNICAT DE PRESĂ

Amplă acțiune de control desfășurată în Gara Târgoviște

Jandarmii dâmbovițeni au participat cu o echipă canină formată din doi subofițeri și un câine de serviciu, în Gara Târgoviște, la o amplă acțiune de control desfășurată în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției Transporturi Feroviare București-Serviciul Transpoturi Feroviare Dâmbovița.

În cadrul activității a fost vizată, atât prevenirea călătoriei fără bilet, evaluarea condițiilor de călătorie, cât și combaterea faptelor antisociale în zona gării.

Au fost verificate trenurile de călători de pe ruta Târgoviște – București, iar pasagerii care nu au avut bilet și au refuzat achitarea acestuia la tarif de taxare în tren au fost sancționați contravențional.

Astfel de acțiuni se vor derula și în perioada următoare, pentru a oferi pasagerilor un transport în condiții de siguranță.

Totodată, înainte de efectuarea călătoriei este recomandat ca toti pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor în vigoare.

Reamintim cetăţenilor faptul că pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă „112” . 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial