19 aprilie 2024
Controale în Dâmboviţa – Peste 3000 de persoane au fost legitimate de poliţişti

Controale în Dâmboviţa – Peste 3000 de persoane au fost legitimate de poliţişti

Acțiuni ale polițiștilor dâmbovițeni pentru siguranța cetățenilor

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Pe raza întregului județ, au fost desfășurate 22 acțiuni punctuale în contextul pandemiei de COVID-19, fiind legitimate peste 3.000 de persoane, verificate 87 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 79 de restaurante/terase/fastfood-uri și 25 de operatori autorizați/ transportatori de persoane.

Activitățile desfășurate au vizat și verificare modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport persoane, fiind controlate 313 de astfel de autovehicule.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 18 evenimente, dintre care 17 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Totodată, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 197 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 29.190 de lei, au reținut 11 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial