28 aprilie 2024
Controale, azi-noapte, pe şoselele din Dâmboviţa. Ce au descoperit agenţii de la Rutieră

Controale, azi-noapte, pe şoselele din Dâmboviţa. Ce au descoperit agenţii de la Rutieră

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, în localitatea Mogoșești, un autoturism condus de un bărbat, de 33 de ani, din comuna Dragomirești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice, fiind indicat un rezultat cu o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, în cauză, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, la data de 24 ianuarie, în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au depistat un tânăr, de 19 ani, din comuna Costeștii din Vale, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul comunal 69, în localitatea Costeștii din Vale, deși nu ar fi deținut permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în jurul orei 02:10, polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au oprit pentru control, pe drumul județean 701, în localitatea Braniștea, un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Potlogi. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În plus, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au surprins în trafic un alt tânăr, de 18 ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Aleea Sinaia, din municipiu, fără a poseda permis de conducere. În cauză, în cele trei situații, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

sursa: Poliţia Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial