30 aprilie 2024

Consiliul Județean Dâmbovița IESE LA ATAC!

www.mariusbuga.ro_images_cjd1Comunicat de presă

 

Referitor  la rezultatele votului secret din ședința ordinară de consiliu județean din data de 30.09.2014

 

 

În urma informaţiilor eronate apărute în presa locală referitoare la anumite proiecte de hotărâre incluse pe ordinea de zi a ședinței ordinare de consiliu județean, din data de 30 septembrie 2014,  dorim să aducem la cunoștință opiniei publice următoarele aspecte:

1.Proiectele de hotărâre numerele 4 și 21 de pe ordinea de zi nu au fost aprobate, întrucât nominalizarea domnului Popa Aurelian ca reprezentant al Consiliului Judeţean Dâmboviţa în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC LDP SA şi respectiv a doamnei Ionescu Lavinia ca reprezentant al Consiliului Judeţean Dâmboviţa în Consiliul de Administrație al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa nu au întrunit numărul de voturi necesar.

2. Facem precizarea că, din totalul de 29 de consilieri judeţeni prezenţi și care  și-au exprimat dreptul la vot, rezultatul votului pentru nominalizarea domnului Popa Aurelian a fost următorul:

14  voturi pentru

12  voturi abţineri

3  voturi nule

În consecință, numărul minim de voturi necesar aprobării proiectului de  hotărâre  nu a întrunit cvorumul de minim 15 voturi pentru, conform art.45(1) din Legea administrației publice locale nr. 215/2001.

În ceea ce privește alegerea doamnei Lavinia Ionescu ca reprezentant al Consiliului Judeţean Dâmboviţa în Consiliul de Administrație al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa, rezultatul votului a fost următorul:

13  voturi pentru

12  voturi împotrivă

4  voturi nule

Și în acest caz, numărul minim de voturi necesar aprobării proiectului de  hotărâre  nu a întrunit cvorumul de minim 15 voturi pentru, conform art.45(1) din Legea administrației publice locale nr. 215/2001.

Pentru motivele mai sus – menționate, cele două proiecte de hotărâre vor fi repuse pe ordinea de zi a următoarei ședinţe de consiliu județean.

 

                Vicepreședinte,                                                                     Secretarul județului,

jr. Ioan Marinescu                                                                dr. Ivan Vasile Ivanoff

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial