21 mai 2024
Consilierii PDL Dâmboviţa, vot împotriva măririi taxelor pe 2014

Consilierii PDL Dâmboviţa, vot împotriva măririi taxelor pe 2014

Comunicat de presă

Consilierii județeni ai Partidului Democrat Liberal Dâmbovița au votat împotriva Proiectului de hotărâre privind aprobarea taxelor și tarifelor locale care se constituie venituri la bugetul aferent anului 2014 al CJD. Politica USL, de mărire a taxelor și tarifelor, dar și de introducere a unor noi poveri fiscale – transferată, iată, și la nivel local – se dovedește falimentară pentru mediul de afaceri și pentru populație, care în fiecare zi plătesc costurile incompetenței actualei puteri.

Aleșii PDL în Consiliul Județean Dâmbovița îi solicită președintelui Adrian Țuțuianu să se ridice la înălțimea funcției în care a fost învestit de cetățeni și să identifice soluții realiste pentru dezvoltarea economică a județului, pentru încurajarea și demararea investițiilor. De aproape doi ani, conducerea PSD a județului se lamentează public în fiecare săptămână, dar întârzie nepermis de mult punerea în aplicare a promisiunilor și proiectelor promise dâmbovițenilor.

PDL Dâmbovița își reafirmă susținerea pentru proiectele de dezvoltare ale județului, pentru atragerea investitorilor și crearea de locuri de muncă, dar respinge fără drept de apel orice inițiativă de suprataxare a populației și a mediului de afaceri.

Departamentul de Comunicare al PDL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial