20 aprilie 2024

Conflictul de muncă de la Quadra Invest a fost rezolvat

foto 2COMUNICAT DE PRESA

Astzi, 18 august 2016, conflictul colectiv de munca deschis la SC QUADRA INVEST SA a fost solutionat , si greva generala , declansata in 08 iulie 2016, a incetat.

Sindicatul Valahia intelege ca societatea a facut un efort financiar considerabil pentru ca veniturile salariatilor sa creasca si multumeste asociatilor si conducerii executive pentru ca a acceptat sa faca acest efort . Deasemenea, considera ca in perioada imediat urmatoare trebuiesc recuperate intarzierile din productie si pentru aceasta face apel la toti salariatii sa inteleaga momentul dificil , care a fost depasit, si sa faca tot ce depinde de ei ca productia si livrarile sa reintre in normal .

Daca in timpul acestui conflict de munca , reprezentantii sindicatului au facut declaratii care poate au adus atingere imaginii firmei , acest fapt s-a datorat presiunii evenimentelor si Sindicatul Valahia prezinta public scuze . Incepand cu luna august 2016 , dupa cresterea in suma fixa cu 200 lei / salariat , la nivelul societatii nu vor exista salarii sub 1575 lei , iar in 2017 , salariile actuale muncitorilor vor creste din nou , functie de vechimea in munca , fapt care plaseaza societatea SC QUADRA INVEST SA printre primele din Dambovita , raportat la drepturile acordate salariatilor .

Salariatii vor beneficia de alimentatie de intarire a organismului ,tichete de masa, concediu suplimentar ( functie de conditiile de munca) , subventie pentru biletele de odihna si tratament , subventie pentru plata abonamentelor, plati compensatorii in caz de disponibilizare , precum si prime de vacanta , de Craciun si de Paste , spor pentru munca suplimentara si pentru lucrul in zilele de sambata si duminica , spor de vechime , ajutoare pentru deces, nastere etc.

Dreptul la greva a fost exercitat liber , fara ingradiri si imixtiuni in activitatea sindicala .

Presedinte

Dragodanescu Nicolae

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial