Dum. sept. 8th, 2024

Activități în cadrul proiectului “Împreună putem schimba lumea”

Astăzi, 27 ianuarie, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat un concurs în cadrul proiectului “Împreună putem schimba lumea”. Obiectivul acestui proiect constă în prevenirea și combaterea delincvenței juvenile și victimizării copiilor.

Astfel, activitățile desfășurate au constat în verificarea cunoștințelor micuților privind normele de comportare în societate, regulile de circulație și drepturile copilului, totodată, fiind organizată și o probă de baraj pentru departajarea celor șase echipe cu participanți de la Grădinița cu Program Normal nr. 1 din Moreni, Grădinița cu Program Prelungit ”Model” din Răzvad-Valea Voievozilor, Grădinița cu Program Prelungit din Brănești, Grădinița cu Program Normal nr. 1 din Titu, Grădinița cu Program Normal din Nucet și Grădinița cu Program Normal din Moroeni.

La finalul activității, cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor, Arhiepiscopiei Târgoviștei și Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională, copiii au primit diplome și premii