29 martie 2024
Concediaţii de la Mechel Târgovişte, prinşi între conducere şi AJOFM

Concediaţii de la Mechel Târgovişte, prinşi între conducere şi AJOFM

COMUNICAT DE PRESA

“Sindicatul Metalurgistul Mechel Targoviste apreciaza eforturile depuse de conducerea judetului nostru, de doamna ministru MARIANA CAMPEANU si doamna deputat ROVANA PLUMB, care au condus la rezolvarea problemei stringente privind plata creantelor salariale suportate din Fondul de garantare pentru salariatii concediati de la S.C. C.O.S. TARGOVISTE S.A. si S.C. MECHEL REPARATII TARGOVISTE S.R.L.

Odata cu plata acestor drepturi salariale, care speram sa fie finalizata saptamana aceasta sau cel tarziu saptamana viitoare, putem afirma ca un pas important a fost parcurs in solutionarea nemultumirilor celor disponibilizati.

Din nefericire, salariatii concediati vor trebui sa astepte finalizarea procesului prin care conducerea combinatului contesta decizia A.J.O.F.M. Dambovita, si anume aceea de a nu plati salariile compensatorii solicitate.

Inca o data, tinem sa multumim tuturor celor care au acordat sprijinul atat de necesar in deblocarea fondurilor pentru plata acestor drepturi salariale precum si reprezentantilor mass-media, care au prezentat situatia ingrijoratoare a salariatilor de la Mechel Targoviste”.

Presedinte S.M.M.T., Gabriel BANU

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial