2 mai 2024
Patru targovisteni au dat de belea in varful muntelui! Vezi de ce au chemat jandarmii!

Patru targovisteni au dat de belea in varful muntelui! Vezi de ce au chemat jandarmii!

Jandarmii montani...TURIȘTI SPRIJINIȚI DE JANDARMII MONTANI

Patru turiști, rămași în pană cu autoturismul în Masivul Bucegi, au fost sprijiniți de jandarmii montani.

Astăzi, 11 iulie a.c., în jurul orelor 12.00, în urma unei solicitări telefonice, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Zănoaga a plecat în sprijinul a patru turiști rămași în pană cu autoturismul în zona „Dichiu” din Masivul Montan Bucegi.

Cei patru turiști, plecaseră cu autoturismul din municipiul Târgoviște și intenționau să ajungă în zona „Lunca Padinei” din Masivul Bucegi. La un moment dat, datorită unei defecțiuni tehnice la autoturism, aceștia au rămas în pană pe D.J. 713B Dichiu-Orzea.

Jandarmii montani ajunși la fața locului au reușit să scoată autoturismul în afara părții carosabile, într-o zonă sigură, i-au preluat pe cei patru turiști și i-au transportat în siguranță în zona „Lunca Padinei” în prezent fiind în afara oricărui pericol.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 sau numărul unic de urgenţă 112” pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial