mie. sept. 18th, 2024

Fie că vă doriți un weekend relaxant, o vacanță de câteva zile sau un team-building, comuna Runcu este destinația ideală.

Aer curat, multă verdeață, peisaje superbe – pe toate le găsiți la Runcu, în județul Dâmbovița.

Comuna Runcu a devenit un adevărat magnet pentru cei care vor să scape de agitația orașului, să se bucure de bucate alese, naturale, gătite de bucătărese cu experiență.

În zonă s-au dezvoltat numeroase pensiuni care oferă cazări de calitate, la prețuri pentru toate buzunarele.

Gazdele se aprovizionează cu legume, cărnuri și afumături chiar de la săteni, așa că veți avea garanția unor mese extraordinare.

Aveți posibilitatea să faceți echitație, să vă plimbați cu ATV-urile, să savurați un grătar la foc de tabără sau să mergeți în drumeții cu prietenii sau familia.

Primăria comunei Runcu îi susține pe cei care vor să își deschidă afaceri în zonă, în domeniul turismului, cu informații utile, dar și cu facilități.

Gheorghe Brebeanu, primarul comunei Runcu, a înțeles din timp cheia succesului și a dezvoltat comuna de la un an la altul. Drumurile sunt asfaltate, în zonă sunt toate utilitățile, iar priveliștea locului este de vis.

Așezată într-un colț de Rai, comuna Runcu este binecuvântată de Bunul Dumnezeu cu oameni pașnici și buni, gata oricând să te ajute cu ce ai nevoie, să te așeze la masă și să îți potolească setea sau foamea.

‘Omenia rezistă la Runcu, în pofida vremurilor grele pe care le trăim. Și asta face parte din frumusețea locului”, ne-a declarat Gheorghe Brebeanu, primarul comunei Runcu.