20 aprilie 2024

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA, MAXIMĂ PREOCUPARE pentru rezolvarea problemelor de la Aninoasa!

www.mariusbuga.ro_images_aparob

COMUNICAT DE PRESA

 

Urmare a discuțiilor purtate în ședința Consiliului de Administrație al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A ce a avut loc astăzi 02.04.2014 s-a hotărât asigurarea în continuare a cetățenilor din comuna Aninoasa cu apă potabilă necesară. Această acțiune, ca și până acum, se va desfășura  cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Dâmbovița.

De asemenea s-au luat toate măsurile necesare în vederea începerii lucrărilor de investiții proiectate și aprobate pentru devierea conductei de alimentare cu apă potabilă a zonei Aninoasa – Viforâta – Săteni prin construcția acesteia pe podul care traversează calea ferată Târgoviște – Ploiești în zona DEDEMAN.

Totodată s-a hotărât menținerea restricției de consum a apei potabile în zona respectivă. Pe data de 03.04.2014, ora 8:00, va începe procesul de hiperclorinare la Stația de Pompare Viforâta (concentrație clor rezidual liber 1,5 mg/l).

În momentul când apa hiperclorinată va ajunge la capetele de rețea se va face anunțul ca populația să deschidă robinetele de apă în punctele de consum.

Apa consumată pentru spălare și dezinfecția rețelei nu va fi facturată. Se va continua operațiunea de purjare atât la consumatori cât și la capetele de rețea până când apa hiperclorinată va fi eliminată din rețea și concentrația de clor rezidual liber va intra în limitele legale (0,1 – 0,5 mg/l).

Personalul laboratorului de apă potabilă al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A va preleva în permanență probe la punctele de consum pe toată durata operațiunilor.

La incheierea operațiunilor de spălare și dezinfectare a rețelei de apă potabilă se va anunța Direcția de Sănătate Publică pentru prelevarea probelor și reluarea procedurii de reautorizare.

Compania de Apă  Târgoviște Dâmbovița  va anunța imediat ce se va finaliza curățarea rețelei de apa pentru a fi reutilizata in scopul inițial și va suporta toate costurile generate de această situație.

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița își cere scuze pentru situația creată față de cetățenii din comuna Aninoasa.

 

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA S.A

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial