28 aprilie 2024
Circ la Găeşti – Fritz şi-a ars membrii la şosea!

Circ la Găeşti – Fritz şi-a ars membrii la şosea!

Supărat că a obţinut un scor umilitor la alegerile locale, Florin Popescu zis Fritz, preşedintele PRM Găeşti, a dat foc celor 432 de adeziuni ale membrilor săi în mijlocul drumului şi le-a cântat prohodul : “ Alegerile locale sunt în România o şcoală a hoţilor! “, a grăit peremistul prin gura şefului său V.C. Tudor.

“Mafia la puşcărie, PRM la primărie!”- sloganul cu care Fritz a crezut că-i sensibilizează pe găeşteni şi că va căpăta măcar voturile necesare unui post de consilier local, n-a prea convins.

“Am fost trădat ! Membrii mei de partid şi chiar consilierii propuşi s-au vândut altor partide pentru bani ! “ a acuzat Fritz în gura mare.

Liderul PRM a mărturisit că şansele lui pentru a deveni edil erau minime, dar sconta pe un scor bunicel la Consiliul Local.

Ros de invidie pe “capra vecinului “ care s-a cocoţat în pom, Fritz a ţinut să sublinieze : “Este inadmisibil ca un cetăţean care nu s-a născut, nu a trăit o zi în Găeşti să se instaleze în fruntea unui partid şi să fie votat de peste 400 de găeşteni, iar PRM, un partid cinstit şi vechi în politica românească să obţină doar 104 voturi pe lista de consilieri.

Ne-au votat doar cei care încă mai cred în PRM şi nicidecum cei cu adeziuni false care s-au vândut precum Iuda pentru câţiva arginţi.

“ După ce a “purificat“ adeziunile, peremistul are încredere că adevăraţii partizani vor sta la coadă pentru a se înscrie în PRM Găeşti care va renaşte precum Pasărea Phoenix din…cenuşă !

Mariana Ionescu, Cronica Găeştiului

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial