29 iunie 2022
Ciocăneşti – Şi-au făcut buletin cu sprijinul camerei mobile

Ciocăneşti – Şi-au făcut buletin cu sprijinul camerei mobile

Având în vedere dispoziţiile Preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa – conf.univ.dr. Ţuţuianu Adrian, pentru punerea în legalitate a unui număr cât mai mare de persoane cu acte de identitate expirate, D.P.C.E.P. Dâmboviţa a transmis, la finalul lunii ianuarie 2013, către toate primăriile din judeţ o adresă prin care se manifesta disponibilitatea de a derula acţiuni cu camera mobilă pentru punerea în legalitate a persoanelor cu acte de identitate expirate.

În urma acestei adrese a răspuns pozitiv şi Primăria Ciocăneşti.

În urma activităţilor derulate pentru organizarea acţiunii cu camera mobilă în comuna Ciocăneşti, D.P.C.E.P. Dâmboviţa a participat la preluarea unui număr de 50 cereri pentru eliberarea actelor de identitate, cereri care au fost deja procesate în perioada 21.-23.02.2014, actele de identitate urmând să fie eliberate cetăţenilor în termenul cel mai scurt.

Cele 50 cereri pentru eliberarea actelor de identitate au fost preluate pentru următoarele motive: la expirarea actului de identitate – 41 cereri şi la împlinirea vârstei de 14 ani – 9 cereri.

sursa – D.P.C.E.P. Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial