29 martie 2024

Cine i-a făcut cont fals pe facebook primarului din Găeşti?

primarul-grigore-gheExistă un cont fals, pe Facebook, care uzurpă identitatea primarului oraşului Găeşti, Grigore Gheorghe.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011240437560&fref=ts

Sub psudonimul „Griguţă primar Găeşti”, individul a lansat o serie de invitaţii de prietenie către găeşteni, şi nu numai, a postat fotografii din activitatea primăriei, a dat share la link-uri din Cronica de Găeşti şi probabil că urmează să vă înjure, să vă jignească şi să vă deranjeze pe toţi cei care credeţi că v-aţi împrietenit virtual cu adevăratul primar.

Grigore Gheorghe nu are încă un cont pe reţeaua de socializare şi a dorit să facă următoarele precizări: „Am rugămintea către toţi cei care au crezut că eu sunt cel care le-a adresat invitaţia de prietenie pe Facebook să raporteze acest cont fals, în spatele căruia sunt persoane rău intenţionate. În perioada următoare, intenţionez să-mi creez cu adevărat un cont, unde să avem posibilitatea să dialogăm deschis, să vă aflu părerile şi sugestiile şi să vă explic deciziile şi măsurile administraţiei locale. Este regretabil că oamenii folosesc aceste metode nedemne pentru a promova un anumit tip de mesaj, un mesaj al frustrării, al urii şi al lipsei de respect”.

UPDATE: Contul real al primarului Grigore Gheorghe este aici:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011166916198&fref=ts

 

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial